Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Визначено новий обов’язковий мінімальний асортимент медикаментів

Редакція ПБО
Новини від 01.11.2010 р. № 933

Визначено новий обов’язковий мінімальний асортимент медикаментів

 

З метою гарантованого мінімального рівня медикаментозного забезпечення населення на період епідемії грипу

наказом Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ) від 01.11.2010 р. № 933 затверджено новий Обов’язковий мінімальний асортимент лікарських засобів і виробів медичного призначення для аптек та аптечних пунктів на період загрози епідемії грипу. Зазначений документ включає:

1) лікарські засоби:

азитроміцин, амізон, ампіцилін, арбідол, аскорбінова кислота, ацетилсаліцилова кислота, дексаметазон, доксициклін, ібупрофен, інтерферон (альфа)-2(бета), кислота мефенамінова, комбінації спиртових розчинів для дезінфекції рук, ксилометазолин, левамізол, лоратадин, мазь оксолінова, метамізол натрію, нафазолін, октенидин у комбінації з феноксиетанолом, парацетамол, полівітаміни та ін.;

2) вироби медичного призначення:

вата, вироби з вати, гірчичники, грілки, марля, маски одноразові або багаторазові марлеві, пристрої/системи для інфузій, рукавички нестерильні, серветки для дезінфекції, термометри, шприци.

Також визнано таким, що втратив чинність,

наказ МОЗ «Про затвердження Обов’язкового мінімального асортименту лікарських засобів і виробів медичного призначення для аптек та аптечних пунктів на період загрози епідемії грипу A/H1N1/» від 13.01.2010 р. № 3.

Наказ від 01.11.2010 р. № 933 набуде чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі