Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. ДПАУ визначила порядок видачі довідок про внесення місць зберігання роздрібних партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного реєстру

Редакція ПБО
Новини від 18.12.2009 р. № 716

ДПАУ визначила порядок видачі довідок про внесення місць зберігання роздрібних партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного реєстру

 

Наказом ДПАУ від 18.12.2009 р. № 716

унесено зміни до Порядку організації роботи пунктів приймання та видачі документів на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в районних (міжрайонних) ДПІ в АР Крим та областях, затвердженого наказом ДПАУ від 16.11.2004 р. № 652, відповідно до яких тепер зазначений Порядок № 652 регламентує порядок роботи щодо приймання документів та видачі довідок про внесення місць зберігання роздрібних партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного реєстру місць зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів (далі — Єдиний реєстр).

Так,

для отримання довідки про внесення місця зберігання до Єдиного реєстру суб’єкт господарювання подає заяву (додаток 2 до Порядку, затвердженого наказом ДПАУ від 28.05.2002 р. № 251). До заяви додаються:

— нотаріально посвідчена копія ліцензії на відповідний вид діяльності;

— копія документа, що підтверджує право користування приміщенням (договір оренди, свідоцтво про право власності тощо).

Довідка

про внесення місця зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів до Єдиного реєстру або вмотивована відмова у її видачі оформляються протягом 7 календарних днів від дати подання заяви.

У разі

зміни відомостей про заявника місця зберігання (найменування або місцезнаходження юридичної особи, прізвища або місця проживання фізичної особи — суб’єкта господарювання) або характеристик місця зберігання, а також у разі втрати або пошкодження довідки регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПАУ на підставі заяви суб’єкта господарювання протягом 7 календарних днів уносить зміни до Єдиного реєстру та видає суб’єкту господарювання довідку, оформлену на новому бланку з урахуванням змін.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі