Теми статей
Обрати теми

Про затвердження типової форми первинного обліку № П-2 «Особова картка працівника»

Редакція ПБО
Наказ від 25.12.2009 р. № 495/656

Міністерства та відомства України

 

Про затвердження типової форми первинного обліку № П-2 «Особова картка працівника»

Наказ від 25 грудня 2009 року № 495/656

(витяг)

 

Відповідно до вимог статей 4, 14, 18 Закону України «Про державну статистику» та статей 33, 34 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», враховуючи положення статей 80, 81, 95 Цивільного кодексу України, частини восьмої статті 19 та статті 55 Господарського кодексу України та пунктів 5, 10 Положення про військовий облік військовозобов’язаних і призовників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.94 № 377, з метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень підприємств, установ, організацій щодо обліку особового складу

наказуємо:

1.

Затвердити та ввести в дію з 1 січня 2010 року типову форму первинної облікової документації № П-2 «Особова картка працівника», що додається.

2. Департаменту статистики праці Держкомстату:

<...>

2.2. Здійснювати методологічне керівництво щодо застосування типової форми первинної облікової документації, затвердженої цим наказом, у частині питань проведення державних статистичних спостережень.

<...>

4. Генеральному штабу Збройних Сил України:

<...>

4.2. Здійснювати загальне керівництво роботою, пов’язаною з організацією та веденням військового обліку призовників і військовозобов’язаних згідно з типовою формою первинної облікової документації, затвердженою цим наказом, та контроль за станом цієї роботи в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від підпорядкування і форм власності.

<...>

 

Голова Державного комітету статистики України
 О. Осауленко

Тимчасово виконуючий обов’язки міністра оборони України
 В. Іващенко



коментар редакції

Затверджено нову типову форму особової картки працівника

Наказом, що коментується, Держкомстат і Міноборони України затвердили нову типову форму первинної облікової документації № П-2 «Особова картка працівника». Нову форму обліку персоналу призначено для ведення обліку особового складу, у тому числі й військового обліку призовників та військовозобов’язаних.

Наказ набрав чинності з 1 січня 2010 року, отже, нова типова форма первинної облікової документації застосовується з цієї дати. З цієї ж дати згідно з наказом Держкомстату від 25.12.2009 р. № 496 утратила чинність форма № П-2, затверджена наказом від 05.12.2008 р. № 489 (що діяла у 2009 році).

Порівняно з попередньою формою особової картки працівника, що діяла у 2009 році, до нової форми знову введено реквізити для зазначення відомостей про військовий облік працівника.

 

Тетяна Онищенко

 

img 1

img 2

img 3

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі