Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено форму договору про працевлаштування безробітного з наданням дотації

Редакція ПБО
Новини від 20.05.2010 р. № 179

Змінено форму договору про працевлаштування безробітного з наданням дотації

 

Постановою правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття від 20.05.2010 р. № 179

унесено зміни до форми договору про працевлаштування безробітного з наданням дотації, затвердженої постановою правління зазначеного Фонду від 30.08.2007 р. № 463, якими форму договору доповнено новими положеннями щодо прав та обов’язків Центру зайнятості та роботодавця. Відповідно до змін Центр зайнятості зобов’язаний продовжити виплату дотації у разі переведення працівника за його згодою з робочого місця, на яке надавалася дотація, якщо він працював на ньому понад 3 місяці, на постійну роботу на інше робоче місце на цьому підприємстві із збереженням гарантій зайнятості, передбачених умовами надання дотації із унесенням відповідних змін до договору.

Також

Центр зайнятості має право не рідше ніж один раз на півроку, відповідно до затвердженого плану або за письмовим зверненням фізичної чи юридичної особи про факти порушення роботодавцем умов надання дотації, перевіряти достовірність поданих роботодавцем даних, що є підставою для надання дотації та припинити виплату дотації у разі перешкоджання роботодавцем проведенню перевірки Центром зайнятості.

Постанова набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі