Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено порядок набуття статусу оптового ринку сільгосппродукції

Редакція ПБО
Новини від 11.02.2010 р. № 141

Затверджено порядок набуття статусу оптового ринку сільгосппродукції

 

Відповідно до

ст. 4 Закону України «Про оптові ринки сільськогосподарської продукції» від 25.06.2009 р. № 1561-VI юридичним особам, які бажають набути статусу оптового ринку сільськогосподарської продукції, зазначений статус надається центральним органом виконавчої влади з питань аграрної політики на конкурсній основі. Порядок набуття статусу оптового ринку сільськогосподарської продукції встановлює Кабінет Міністрів України.

На виконання зазначеної норми

Закону уряд постановою від 11.02.2010 р. № 141 затвердив Порядок набуття юридичною особою статусу оптового ринку сільськогосподарської продукції, відповідно до якого конкурс проводить комісія з питань надання юридичній особі статусу оптового ринку сільськогосподарської продукції, яка утворюється Мінагрополітики.

Про проведення конкурсу Мінагрополітики публікує в

друкованому засобі масової інформації та розміщує на веб-сторінці Міністерства не пізніше ніж за 30 календарних днів до початку конкурсу оголошення, в якому зазначаються: дата проведення конкурсу; кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі; найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі в конкурсі; місце, дата і час початку проведення засідання комісії; телефон для довідок (електронна адреса або адреса веб-сайту) з питань проведення конкурсу.

Претенденти

для участі в конкурсі подають до Мінагрополітики такі документи: заяву про набуття статусу оптового ринку сільськогосподарської продукції; проект (бізнес-план) організації діяльності юридичної особи у статусі оптового ринку сільськогосподарської продукції; нотаріально засвідчену копію установчих документів; проект правил роботи зазначеного ринку у двох примірниках; нотаріально засвідчену копію свідоцтва про державну реєстрацію; довідку про включення юридичної особи до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України; документально підтверджені відомості про засновників (учасників) юридичної особи.

Переможцю конкурсу видається

свідоцтво про надання юридичній особі статусу оптового ринку сільськогосподарської продукції за формою, наведеною у додатку до Порядку № 141.

Постанова КМУ від 11.02.2010 р. № 141

набуде чинності з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі