Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Новий порядок перетворення державних, орендних підприємств і підприємств зі змішаною формою власності на акціонерні товариства

Редакція ПБО
Новини від 03.02.2010 р. № 123

Новий порядок перетворення державних, орендних підприємств і підприємств зі змішаною формою власності на акціонерні товариства

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 03.02.2010 р. № 123

викладено у новій редакції Порядок перетворення у процесі приватизації державних, орендних підприємств і підприємств із змішаною формою власності у відкриті акціонерні товариства, затверджений урядовою постановою від 11.09.96 р. № 1099.

Зокрема, у новому

Порядку збільшено з 3 днів до одного тижня строк подання керівником документів державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи, який має здійснити державну реєстрацію акціонерного товариства. Також виключено пункт, яким визначалося, що реєстрацію не потрібно оплачувати.

Окрім цього, новою редакцією встановлено, що

перші загальні збори акціонерів скликаються протягом одного року з дня державної реєстрації акціонерного товариства, а строк реєстрації випуску акцій Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку збільшено з одного тижня до одного місяця.

Постанова КМУ від 03.02.2010 р. № 123 набула чинності з 20 лютого 2010 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі