Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено порядок обліку платників податків та зборів

Редакція ПБО
Новини від 22.02.2010 р. № 99

Змінено порядок обліку платників податків та зборів

 

З метою затвердження нового переліку критеріїв, за якими визначатимуться великі платники податків, удосконалення процедур, що проводяться у разі зміни місцезнаходження платників податків, а також обліку договорів про спільну діяльність

наказом ДПАУ від 22.02.2010 р. № 99 унесено зміни до Порядку обліку платників податків, зборів (обов’язкових платежів), затвердженого наказом ДПАУ від 19.02.98 р. № 80.

Тепер до

великих платників податків віднесено юридичних осіб, у яких обсяг валового доходу від усіх видів діяльності за звітний рік перевищує сто мільйонів гривень та середньооблікова чисельність працюючих за рік перевищує 250 осіб або загальна сума сплачених до Державного бюджету України податків по платежах, що контролюються органами державної податкової служби, за рік перевищує 25 мільйонів гривень.

Унесено зміни до порядку взяття на облік в органах ДПС

угод про розподіл продукції та договорів про спільну діяльність, зокрема, документ доповнено визначенням «уповноважена особа…».

Також викладено у новій редакції

форму № 11-ОПП «Повідомлення про взяття на облік/зняття з обліку платника податків у зв’язку зі зміною місцезнаходження (місця проживання)».

Наказ

від 22.02.2010 р. № 99 набере чинності з дня офіційного опублікування та буде опубліковано в наступних номерах газети з коментарем редакції.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі