Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Мінекономіки бореться з перевитрачанням державних коштів

Редакція ПБО
Новини від 14.04.2010 р. № 3303-25/2973-07

Мінекономіки бореться з перевитрачанням державних коштів

 

З метою уникнення фактів закупівель товарів, робіт і послуг за завищеними цінами та запобігання перевитрачанню державних коштів

Міністерство економіки України у роз’ясненні від 14.04.2010 р. № 3303-25/2973-07 висунуло додаткові вимоги щодо надання документів при закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти.

Так, Мінекономіки зобов’язало замовників у тендерній документації передбачати

вимогу щодо надання учасником — переможцем процедури закупівлі довідки щодо відповідності ціни тендерної пропозиції учасника — переможця процедури закупівлі товарів, робіт і послуг, виданої центральним апаратом державної інспекції з контролю за цінами (далі — довідка щодо відповідності ціни) та вимагати від учасника — переможця процедури закупівлі надання довідки щодо відповідності ціни.

Замовникам під час подання оголошень до редакції інформаційного бюлетеня «Вісник державних закупівель» до оголошення про проведення закупівлі слід додавати тендерну документацію з вимогою щодо надання учасником — переможцем процедури закупівлі довідки щодо відповідності ціни, а до оголошення про результати проведення процедури закупівлі — довідку щодо відповідності ціни та договір про закупівлю, укладений за результатами процедури закупівлі, для подальшої передачі Мінекономіки.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі