Теми статей
Обрати теми

При мінусовій температурі повітря коригуючий коефіцієнт застосовується щоденно

Редакція ПБО
Лист від 10.03.2009 р. № 1022-09/07/19-09

При мінусовій температурі повітря коригуючий коефіцієнт застосовується щоденно

Лист Державної адміністрації автомобільного транспорту України від 10.03.2009 р. № 1022-09/07/19-09

 

На виконання доручення Міністерства транспорту та зв’язку України від 23.02.2009 № Н-542 до <…> звернення <…>, Державна адміністрація автомобільного транспорту повідомляє, що згідно з останнім абзацом пункту 3 Норм витрат палива і мастильних матеріалів на автомобільному транспорті, затверджених наказом Мінтрансу від 10.02.98 № 43, з урахуванням змін і доповнень, затверджених наказом Мінтрансу від 16.02.2004 № 99, право встановлення конкретних величин коефіцієнтів у регламентованих межах та терміну їх дії надається керівникам підприємств та затверджується наказом (розпорядженням) по підприємству. Отже, виходячи з цього,

порядок застосування коригуючого коефіцієнта згідно з п.п. 3.1.1 «Робота в зимових умовах», встановлюється за рішенням керівництва підприємства відповідно до наявних можливостей відстеження та документування системи нормоутворюючих факторів, а також їх сукупного впливу на споживання палива.

За нестабільних погодних умов із значними коливаннями температури, приклад яких наведено у <…> листі, відповідно до примітки 1 до п.п. 3.1.1 Норм витрат палива і мастильних матеріалів на автомобільному транспорті дійсно

передбачений та є навіть рекомендованим варіант щоденного встановлення значення коригуючого коефіцієнта залежно від фактичної температури повітря.

 

Заступник голови М. Кучма

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі