Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Отримувачі допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності мають підтвердити свій підприємницький статус

Редакція ПБО
Новини від 28.09.2011 р. № 372

Отримувачі допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності мають підтвердити свій підприємницький статус

 

Наказом Міністерства соціальної політики України (далі — Мінпраці) від 28.09.2011 р. № 372 внесено зміни до Порядку надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації безробітними підприємницької діяльності, затвердженого наказом Мінпраці від 20.11.2000 р. № 307, якими, зокрема, висунуто додаткові вимоги до отримувачів одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Відповідно до змін після прийняття рішення про одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації безробітним підприємницької діяльності така особа протягом 10 робочих днів подає до центру зайнятості копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців, а у разі створення юридичної особи — також копії установчих документів з відміткою державного реєстратора про проведення державної реєстрації юридичної особи. Достовірність поданих документів особа засвідчує власним підписом.

Виплата допомоги по безробіттю одноразово здійснюється через установи банків протягом 30 календарних днів після подання перелічених документів.

Наказ від 28.09.2011 р. № 372 набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі