Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено порядок призначення, перерахування та проведення страхових виплат від «нещасного» Фонду

Редакція ПБО
Новини від 30.11.2010 р. № 33

Змінено порядок призначення, перерахування та проведення страхових виплат від «нещасного» Фонду

 

З метою приведення порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат у відповідність до

Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 08.07.2010 р. № 2464-VI постановою правління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України (далі — Фонд) від 30.11.2010 р. № 33 внесено зміни до Порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат, затвердженого постановою правління Фонду від 27.04.2007 р. № 24.

Відповідно до змін кошти для здійснення страхувальником виплати

допомоги у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю потерпілого, доплати до середнього заробітку, який потерпілий мав до ушкодження здоров’я, при тимчасовому переведенні його на легшу роботу, а також на поховання та пов’язані з цим ритуальні послуги виділяються Фондом на підставі заяви-розрахунку за формою, наведеною у додатку до зазначеного Порядку.

Інформація, внесена страхувальником до заяви-розрахунку, підтверджується підписами керівника та головного бухгалтера, які є відповідальними за її достовірність.

Заява-розрахунок

складається страхувальником у двох примірниках, один з яких зберігається у страхувальника, а другий — в робочому органі виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням страхувальника.

Робочий орган виконавчої дирекції

Фонду протягом десяти днів з дня подання страхувальником заяви-розрахунку та необхідних документів перевіряє правильність нарахування сум, пов’язаних з вищезазначеними виплатами, та перераховує страхувальнику кошти у сумі, зазначеній у заяві-розрахунку.

Постанова від 30.11.2010 р. № 33 набрала чинності з 1 січня 2011 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі