Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено форму декларації збору за спеціальне використання води

Редакція ПБО
Новини від 24.12.2010 р. № 1009

Затверджено форму декларації збору за спеціальне використання води

 

Відповідно до

п. 328.2 Податкового кодексу України платники збору за спеціальне використання води обчислюють суму цього збору наростаючим підсумком з початку року та складають податкові декларації за формою, встановленою центральним податковим органом.

Такі податкові декларації подаються платниками збору органам державної податкової служби у строки, визначені для квартального податкового (звітного) періоду, тобто протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу, за місцем податкової реєстрації.

Податкова декларація за спеціальне використання води

для потреб водного транспорту за перший квартал не подається.

З метою виконання цієї норми

наказом ДПАУ від 24.12.2010 р. № 1009 затверджено форми:

Податкової декларації збору: за спеціальне використання поверхневих та підземних вод; за спеціальне використання поверхневої води теплоелектростанціями з прямоточною системою водопостачання; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод житлово-комунальними підприємствами; за спеціальне використання води, яка входить виключно до складу напоїв; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод для потреб рибництва; за спеціальне використання кар’єрної, шахтної, дренажної води;

Податкової декларації збору за спеціальне використання води для потреб гідроенергетики;

Податкової декларації збору за спеціальне використання поверхневих вод для потреб водного транспорту (крім стоянкових та службово-допоміжних суден);

– Перерахунків до кожної із зазначених декларацій, які складаються у разі уточнення податкових зобов’язань за минулий податковий (звітний) період.

Наказ

від 24.12.2010 р. № 1009 набере чинності з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі