Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Опубліковано Закон про скасування ПДВ-пільги щодо консалтингових, інжинірингових, бухгалтерських та інших послуг

Редакція ПБО
Новини від 19.05.2011 р. № 3387-VI

Опубліковано Закон про скасування ПДВ-пільги щодо консалтингових, інжинірингових, бухгалтерських та інших послуг

 

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та затвердження ставок вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур» від 19.05.2011 р. № 3387-VI

, яким, зокрема, передбачено включення до об’єкта оподаткування ПДВ операцій з постачання консультаційних, інжинірингових, інженерних, юридичних (у тому числі адвокатських), бухгалтерських, аудиторських, актуарних та інших подібних послуг консультаційного характеру, а також послуг з розроблення, постачання та тестування програмного забезпечення, з оброблення даних та надання консультацій з питань інформатизації, надання інформації та інших послуг у сфері інформатизації, у тому числі з використанням комп’ютерних систем, опубліковано у газеті «Урядовий кур’єр» від 17.06.2011 р. № 109 (детальний коментар до цього Закону див. «Податки та бухгалтерський облік», 2011, № 49, с. 5).

Відповідно до

п. 1 розд. III «Прикінцеві положення» зазначеного Закону він набирає чинності з 1 числа місяця, що настає за місяцем, в якому він опублікований. Таким чином, як ми й передбачали, з 1 липня поточного року перелічені вище послуги є об’єктом оподаткування ПДВ.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі