Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Виробники або імпортери шин повинні забезпечити подальше збирання, заготівлю та утилізацію зношених шин

Редакція ПБО
Новини від 27.07.2011 р. № 1136

Виробники або імпортери шин повинні забезпечити подальше збирання, заготівлю та утилізацію зношених шин

 

Постановою КМУ «Деякі питання збирання, заготівлі та утилізації зношених шин» від 27.07.2011 р. № 1136 установлено, що підприємства, установи та організації, які виробляють та/або імпортують шини для транспортних засобів за кодами товарних категорій 4011, 4012, 4013 (включаючи всі підкатегорії) згідно з УКТ ЗЕД, внаслідок використання яких утворюються зношені шини, зобов'язані самостійно відповідно до законодавства забезпечити подальше збирання, заготівлю та утилізацію зношених шин або укласти договори про виконання робіт з організації збирання, заготівлі та утилізації зношених шин з урахуванням встановленого мінімального розміру плати за послуги з організації збирання, заготівлі та утилізації зношених шин з уповноваженим підприємством, що належить до сфери управління Міністерства екології та природних ресурсів, або суб'єктами господарювання, що мають відповідну ліцензію.

Міністерство екології та природних ресурсів визначає мінімальний розмір плати за послуги з організації збирання, заготівлі та утилізації зношених шин. Також зазначене Міністерство разом з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Державною митною службою мають затвердити порядок збирання, заготівлі та утилізації зношених шин і здійснення відповідного контролю.

Постанова від 27.07.2011 р. № 1136 набере чинності з дня офіційного опублікування, яке на момент підготовки номера ще не відбулося.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі