Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено порядок відкриття, закриття та зміни перевізником маршрутів

Редакція ПБО
Новини від 28.10.2011 р. № 483

Змінено порядок відкриття, закриття та зміни перевізником маршрутів

 

Міністерство інфраструктури України наказом від 28.10.2011 р. № 483

внесло зміни до Порядку та умов організації перевезень пасажирів і багажу автомобільним транспортом, затвердженого наказом Міністерства транспорту України від 21.01.98 р. № 21, щодо процедури відкриття, закриття та зміни маршрутів перевізником.

Із зазначеного

Порядку виключено норму, згідно з якою відкриття, закриття та зміна маршрутів здійснюються перевізником після вивчення пасажиропотоків та моделювання маршрутних і міжрайонних кореспонденцій, обстеження доріг та дорожніх об’єктів на маршрутах за погодженням із власниками цих дорожніх об’єктів або їх уповноваженими особами.

Також уточнено, що на маршрут оформлюється

паспорт за формою, затвердженою наказом Міністерства транспорту та зв’язку України «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорта автобусного маршруту» від 07.05.2010 р. № 278. Згідно з попередньою редакцією цього Порядку паспорт маршруту оформлювався за формою, затвердженою наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 27.12.2004 р. № 1142.

Наказ від 28.10.2011 р. № 483

набере чинності з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі