Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено Порядок проведення конкурсу на право оренди державного майна

Редакція ПБО
Новини від 31.08.2011 р. № 906

Затверджено порядок проведення конкурсу на право оренди державного майна

 

Постановою КМУ від 31.08.2011 р. № 906

затверджено Порядок проведення конкурсу на право оренди державного майна, яким визначено процедуру проведення конкурсу на право оренди державного майна, зокрема цілісних майнових комплексів державних підприємств, установ, організацій, їх структурних підрозділів (філій, цехів, дільниць), нерухомого майна (будівель, споруд, нежитлових приміщень) та іншого окремого індивідуально визначеного майна, що перебуває у державній власності.

Відповідно до цього

Порядку оголошення про конкурс щодо цілісних майнових комплексів підприємств, організацій, їх структурних підрозділів та нерухомого майна площею 100 кв. метрів і більше або такого, що перебуває на балансі морського, річкового порту, аеропорту, публікується у газеті «Відомості приватизації» та за рішенням орендодавця в інших виданнях.

Оголошення щодо інших об’єктів розміщуються у газеті «Відомості приватизації» та/або в республіканських АР Крим, обласних, міських у мм. Києві та Севастополі виданнях за місцем розташування об’єктів оренди. Оголошення про конкурс також оприлюднюється на веб-сайтах орендодавців.

Конкурс проводиться з використанням відкритості пропонування розміру орендної плати за принципом аукціону. Основним критерієм визначення переможця є найбільший розмір орендної плати у разі обов’язкового забезпечення виконання інших умов конкурсу.

Постанова від 31.08.2011 р. № 906

набрала чинності з 6 вересня 2011 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі