Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Президент підписав Закон про зміну строків сплати ЄСВ підприємцями та самозайнятими особами

Редакція ПБО
Новини від 18.09.2012 р. № 5292-VI

Президент підписав Закон про зміну строків сплати ЄСВ підприємцями та самозайнятими особами

 

Як повідомлялося у замітці «Парламент пропонує встановити нові строки сплати ЄСВ підприємцями та самозайнятими особами» // «Податки та бухгалтерський облік», 2012, № 79, парламент прийняв Закон, що встановлює нові строки сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі — ЄСВ) для фізичних осіб — підприємців та осіб, які займаються незалежною професійною діяльністю.

Зокрема, згідно з цим Законом фізичні особи — підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, та члени сімей цих осіб, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, будуть сплачувати ЄСВ щокварталу до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується ЄСВ.

Зауважимо, що Закон України «Про внесення змін до статей 9 і 25 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 18.09.2012 р. № 5292-VI підписано Президентом України.

Закон від 18.09.2012 р. № 5292-VI набере чинності з дня, наступного за днем офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі