Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. У Мінсоцполітики розповіли про деякі нюанси, пов’язані з проходженням стажування студентів на підприємстві

Редакція ПБО
Новини від 26.02.2013 р. № 279/021/106-13

У Мінсоцполітики розповіли про деякі нюанси, пов’язані з проходженням стажування студентів на підприємстві

 

Міністерство соціальної політики України (далі — Мінсоцполітики) у листі від 26.02.2013 р. № 279/021/106-13 нагадало, що ст. 29 Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 р. № 5067-VI студентам вищих, учням професійно-технічних навчальних закладів у вільний від навчання час надана можливість проходити стажування за професією (спеціальністю), за якою отримується освіта, на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання.

На період проходження учнями стажування з ними укладається договір про стажування. Строк стажування не може перевищувати 6 місяців. Положеннями цієї статті також передбачено, що запис про проходження стажування роботодавець вносить до трудової книжки.

Порядок укладення договору про стажування студентів вищих та учнів професійно-технічних навчальних закладів на підприємствах, в установах та організаціях затверджений постановою КМУ від 16.01.2013 р. № 20.

Зауважимо: в одному з найближчих номерів газети «Податки та бухгалтерський облік» буде опубліковано статтю про новації в організації стажування студентів на підприємстві.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі