Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Кабмін затвердив новий порядок оцінки майна для цілей оподаткування

Редакція ПБО
Новини від 04.03.2013 р. № 231

Кабмін затвердив новий порядок оцінки майна для цілей оподаткування

Кабмін постановою від 04.03.2013 р. № 231 затвердив Порядок проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства, яким визначається механізм проведення оцінки нерухомого та рухомого майна для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства, з метою обчислення доходу платника податку — фізособи від продажу (обміну) та іншого доходу такого платника податку у вигляді отриманої ним грошової компенсації від відчуження нерухомого та рухомого майна (крім випадків його успадкування і дарування), а також обчислення суми державного мита, податків та інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства.

Дія Порядку поширюється на такі об’єкти оцінки: нерухоме майно (об’єкти нерухомості), рухоме майно (за деякими винятками) та майнові права на нерухоме та рухоме майно.

Постанова від 04.03.2013 р. № 231 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі