Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Мінфін оновив форми податкових декларацій збору за спеціальне використання води

Редакція ПБО
Новини від 21.12.2012 р. № 1403

Мінфін оновив форми податкових декларацій збору за спеціальне використання води

 

Наказом Міністерства фінансів України від 21.12.2012 р. № 1403 затверджено форми податкових декларацій збору за спеціальне використання води:

Податкову декларацію збору за спеціальне використання поверхневих та підземних вод; за спеціальне використання поверхневої води теплоелектростанціями з прямоточною системою водопостачання; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод житлово-комунальними підприємствами; за спеціальне використання води, яка входить виключно до складу напоїв; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод для потреб рибництва; за спеціальне використання кар’єрної, шахтної, дренажної води;

Податкову декларацію збору за спеціальне використання води для потреб гідроенергетики;

Податкову декларацію збору за спеціальне використання поверхневих вод для потреб водного транспорту (крім морського водного транспорту, який використовує річковий водний шлях виключно для заходження з моря у морський порт, розташований у пониззі річки, без використання спеціальних заходів забезпечення судноплавства, стоянкових та службово-допоміжних суден, та експлуатації водних шляхів річки Дунай).

Наказ від 21.12.2012 р. № 1403 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера його ще не опубліковано.

Зауважимо: якщо наказ № 1403 буде офіційно опубліковано у I кварталі 2013 року, то, з урахуванням п. 46.6 Податкового кодексу України, оновлені форми звітності зі збору за спеціальне використання води вперше доведеться подати, починаючи зі звіту за 6 місяців 2013 року. Водночас позицію ДПСУ з цього питання передбачити важко.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі