Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Найменування покупця та продавця у податковій накладній може бути зазначено як великими літерами, так і великими літерами та маленькими літерами

Редакція ПБО
Новини від 29.04.2013 р. № 1883/6/99-99-19-04-01-15

Найменування покупця та продавця у податковій накладній може бути зазначено як великими літерами, так і великими літерами та маленькими літерами

 

Міністерство доходів і зборів України у листі від 29.04.2013 р. № 1883/6/99-99-19-04-01-15 поставило крапку над «і» в питанні написання найменування покупця та продавця у податкових накладних.

Так, фахівці Міністерства зауважили: у полях «Найменування продавця» та «Найменування покупця» податкової накладної повинна зазначатися назва юридичної особи, яка відповідає назві, зазначеній у статутних документах такої особи. При цьому розмір літер у назві такої юридичної особи може бути відображений у податковій накладній як великими буквами, так і великими літерами та маленькими літерами, якщо назва повністю збігається із зазначеною у статутних документах.

Невідповідність розміру літер , якими у податковій накладній написані найменування продавця та найменування покупця, розміру літер назв, зазначених у статутних документах таких осіб, не є підставою визнавати цю накладну такою, що заповнена із порушенням, за умови дотримання інших вимог до заповнення податкової накладної.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі