Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. З метою розрахунку доходів від продажу фізичними особами транспортних засобів затверджено Порядок визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів

Редакція ПБО
Новини від 10.04.2013 р. № 403

З метою розрахунку доходів від продажу фізичними особами транспортних засобів затверджено Порядок визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів

 

Кабмін постановою від 10.04.2013 р. № 403 затвердив Порядок визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів (далі — Порядок), яким, установлено механізм визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів із метою визначення доходу від їх продажу (обміну) для цілей оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

Порядком визначено, що Мінекономрозвитку щокварталу розраховує середньоринкову вартість транспортних засобів для кожної марки та моделі транспортних засобів з урахуванням року випуску і пробігу та оприлюднює цю інформацію до 10 числа наступного місяця на своєму офіційному веб-сайті для вільного доступу. Ця інформація повинна зберігатися протягом 1095 днів із дня її оприлюднення.

Постанова від 10.04.2013 р. № 403 набула чинності з 11 червня 2013 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі