Теми статей
Обрати теми

Про затвердження Порядку формування та ведення переліку суб'єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб'єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців

Редакція ПБО
Постанова від 05.06.2013 р. № 400

Кабінет Міністрів України

 

Про затвердження Порядку формування та ведення переліку суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців*

Постанова від 5 червня 2013 р. № 400

 

Відповідно до частини третьої статті 36 Закону України «Про зайнятість населення» Кабінет Міністрів України постановляє:

Затвердити Порядок формування та ведення переліку суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців, що додається.

 

Прем’єр-міністр України М. Азаров

 

* Див. також матеріал на с. 21. — Прим. ред.

 

 

Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2013 р. № 400

Порядок формування та ведення переліку суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців

 

1. Цей Порядок визначає процедуру формування та ведення переліку суб’єктів господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктів господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців (далі — перелік).

2. Включенню до переліку підлягають суб’єкти господарювання, які відповідно до статей 36 — 39 Закону України «Про зайнятість населення» надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців (далі — посередники).

3. Перелік є загальнодоступним та формується з метою забезпечення:

інформування населення про посередників;

організації співпраці між посередниками та територіальними органами Державної служби
зайнятості.

4. Формування та ведення переліку здійснюється Державною службою зайнятості за формою згідно з додатком*.

* Не публікується. — Прим. ред.

Для забезпечення ведення переліку Державна служба зайнятості взаємодіє з Укрдержреєстром у порядку, визначеному Мінсоцполітики та Мін’юстом.

5. Для включення до переліку посередники подають до Державної служби зайнятості рекомендованим листом з повідомленням про вручення заяву за формою, встановленою Мінсоцполітики.

6. Державна служба зайнятості протягом п’яти робочих днів з дня отримання заяви, зазначеної в пункті 5 цього Порядку, включає наведені у ній відомості про посередників до переліку та оприлюднює їх на веб-сайті Служби.

7. Рішення про виключення посередників з переліку приймається Державною службою зайнятості в разі:

надходження від Укрдержреєстру даних з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців про реєстрацію припинення посередника;

анулювання дозволу та/або ліцензії, які надають право на провадження відповідного виду діяльності.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі