Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Держпраці роз’яснює деякі аспекти проведення перевірок

Редакція ПБО
Новини від 24.05.2013 р. № 210/21/01/2366-13

Держпраці роз’яснює деякі аспекти проведення перевірок

 

Державна інспекція України з питань праці у листі від 24.05.2013 р. № 210/21/01/2366-13 надала висновки, що стосуються реалізації нею заходів контролю:

1. Держпраці України та її територіальні органи проводять перевірки суб’єктів господарювання, віднесених до високого ступеня ризику, незалежно від системи оподаткування, обліку та звітності.

2. Позапланові перевірки проводяться Держпраці України та її територіальними органами за той період, порушення законодавства в якому стали підставою для проведення перевірки. При проведенні планової перевірки, як правило, перевіряється період із часу останньої перевірки або останній календарний рік.

3. Під час проведення перевірки у разі, коли для вивчення певного питання необхідні документи, строк зберігання яких закінчився, роботодавець має надати державному інспектору праці акт знищення необхідних документів.

4. Під час перевірки перевіряються ті питання, які стали підставою для проведення перевірки, незалежно від закінчення строку давності притягнення до адміністративної відповідальності, визначеного ст. 38 КУпАП.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі