Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. У заяві на єдиний податок кількість видів діяльності, що планується здійснювати, не обмежується

Редакція ПБО
Новини

У заяві на єдиний податок кількість видів діяльності, що планується здійснювати, не обмежується

 

ДПСУ на своєму офіційному сайті (sts.gov.ua) нагадала про положення ст. 299 Податкового кодексу України, яка регламентує порядок видачі, отримання та анулювання свідоцтва платника єдиного податку.

Податківці зауважили, що у свідоцтві платника єдиного податку зазначаються всі обрані фізичною особою — підприємцем першої та другої груп види діяльності. При цьому, кількість вказаних видів діяльності не обмежується.

Також головне податкове відомство нагадало, що суб’єкти господарювання, які вирішили обрати або перейти на спрощену систему оподаткування, подають відповідну заяву, форму якої затверджено наказом Міністерства фінансів України від 20.12.2011 р. № 1675, до органу ДПС за місцем своєї реєстрації.

У заяві зазначаються обрані фізичною особою — підприємцем першої та другої груп види господарської діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010, які надалі зазначаються у свідоцтві платника єдиного податку.

Водночас, у свідоцтві платника єдиного податку, що видається платникам третьої або п’ятої груп, види господарської діяльності не зазначаються.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі