Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. ПФУ уточнив, що звітність в електронній формі подається в повному обсязі

Редакція ПБО
Новини від 11.02.2013 р. № 2-9

ПФУ уточнив, що звітність в електронній формі подається в повному обсязі

 

Правління Пенсійного фонду України (далі — ПФУ) постановою від 11.02.2013 р. № 2-9 затвердило зміни до постанови правління ПФУ «Про затвердження Порядку подання звітів до Пенсійного фонду України в електронній формі» від 19.04.2007 р. № 7-7.

Змінами, зокрема, уточнено, що страхувальник повинен подавати відповідний звіт у повному обсязі. Звіт, складений із порушеннями вимог Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого постановою правління ПФУ від 08.10.2010 р. № 22-2, в тому числі без обов’язкових реквізитів, передбачених п. 2.8 розділу II цього Порядку, не вважається звітом і є таким, що не подавався.

Також установлено, що при безперебійній роботі телекомунікаційних засобів строк надходження квитанції про приймання та обробку електронного звіту від адресата звітності до центру обробки електронних звітів не повинен перевищувати однієї доби. На квитанцію накладається електронний цифровий підпис центру обробки електронних звітів та здійснюється її шифрування. Квитанція надсилається страхувальнику телекомунікаційними засобами загального користування.

Постанова від 11.02.2013 р. № 2-9 набере чинності з дня її офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі