Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено положення про ліцензійну картку, яка додається до ліцензії на надання послуг із перевезення автомобільним транспортом

Редакція ПБО
Новини від 15.04.2013 р. № 219

Змінено положення про ліцензійну картку, яка додається до ліцензії на надання послуг із перевезення автомобільним транспортом

 

Міністерство інфраструктури України наказом від 15.04.2013 р. № 219 унесло зміни до наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 22.07.2010 р. № 514, а також до затвердженого цим наказом Положення про ліцензійну картку, що додається до ліцензії на надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом (далі — Положення).

Зокрема, змінилася назва Положення, і тепер воно називається Положення про ліцензійну картку, що додається до ліцензії на надання послуг з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу автомобільним транспортом.

Таким чином, цим Положенням тепер регулюється порядок оформлення та видачі ліцензійних карток на надання послуг із перевезення автомобільним транспортом, зокрема, небезпечних вантажів, багажу. Відповідні уточнення зроблені також у тексті зазначеного документа.

Крім цього, змінено назву органу, уповноваженого видавати зазначені ліцензійні картки та їх дублікати: замість Головавтотрансінспекції їх видаватиме Укртрансінспекція України.

Також змінами виключено норми щодо «суворості» бланку ліцензійної картки. Відповідні слова вилучені з п. 1.4 Положення.

Доповнено підстави, при встановлені яких заявнику може бути відмовлено в оформленні ліцензійної картки: така відмова, між іншим, може мати місце у разі встановлення наявності дійсної ліцензійної картки на заявлений транспортний засіб.

Нові ліцензійні картки/дублікати ліцензійних карток мають оформлюватися протягом двох робочих днів (у попередній редакції — протягом одного робочого дня) після отримання відповідної заяви.

Крім того, змінено форму ліцензійної картки.

Наказ від 15.04.2013 р. № 219 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі