Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Для отримання ліцензії на будівництво «складних» об’єктів архітектури нерезидентам необхідно звернутися до Держархбудінспекції України

Редакція ПБО
Новини від 14.05.2013 р. № 40-11-2101

Для отримання ліцензії на будівництво «складних» об’єктів архітектури нерезидентам необхідно звернутися до Держархбудінспекції України

 

Державна архітектурно-будівельна інспекція України у листі від 14.05.2013 р. № 40-11-2101 нагадала, що відповідно до Порядку ліцензування певних видів господарської діяльності у будівництві, затвердженого постановою КМУ від 05.12.2007 р. № 1396 ліцензування господарської діяльності, пов’язаної з будівництвом об’єкта архітектури, який за складністю архітектурно-будівельного рішення та (або) інженерного обладнання належить до IV і V категорій складності, проводить Держархбудінспекція України та її територіальні органи.

Наказом Мінрегіонбуду України від 27.01.2009 р. № 47 затверджено Ліцензійні умови провадження господарської діяльності, пов’язаної із створенням об’єктів архітектури, а також Перелік робіт провадження господарської діяльності у будівництві, пов’язаної із створенням об’єктів архітектури.

Таким чином, для отримання ліцензії на провадження господарської діяльності, пов’язаної з будівництвом об’єкта архітектури, який за складністю архітектурно-будівельного рішення та (або) інженерного обладнання належить до IV і V категорій складності, нерезидентам України необхідно звернутися до Держархбудінспекції України з переліком документів, визначеним п. 5 Порядку № 1396, за умови наявності офіційно зареєстрованого на території України представництва нерезидента.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі