Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Кабмін затвердив зміни до Порядку держреєстрації транспортних засобів

Редакція ПБО
Новини від 01.08.2013 р. № 610

Кабмін затвердив зміни до Порядку держреєстрації транспортних засобів

Кабмін постановою від 01.08.2013 р. № 610 затвердив зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів, затвердженого постановою Кабміну від 07.09.98 р. № 1388 (далі — Порядок № 1388).

Наразі встановлено, що:

1) документами, які підтверджують правомірність придбання транспортних засобів, їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, є також договори купівлі-продажу транспортних засобів, оформлені в Державтоінспекції;

2) підрозділи Державтоінспекції здійснюють держреєстрацію/перереєстрацію/зняття з обліку на загальних підставах не тільки транспортних засобів іноземних організацій, які забезпечують реалізацію програм (проектів) міжнародної технічної допомоги (виконавці проектів) згідно з міжнародними договорами України, але й інших представництв іноземних юридичних осіб.

Постанова Кабміну від 01.08.2013 р. № 610 набере чинності з дати її офіційного опублікування. На момент підготовки номера цей документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі