Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено низку документів у сфері утилізації транспортних засобів

Редакція ПБО
Новини від 29.08.2013 р. № 3, 4

Затверджено низку документів у сфері утилізації транспортних засобів

Мінпромполітики затвердило низку документів, пов’язаних з утилізацією транспортних засобів. Насамперед, це форма реєстру підприємств, які виробляють (виготовляють) транспортні засоби та взяли на себе зобов’язання забезпечити утилізацію транспортних засобів власного виробництва, а також порядок його ведення (наказ від 29.08.2013 р. № 3).

Щоб бути включеними до цього реєстру, такі суб’єкти господарювання повинні подати до Мінпромполітики відповідну заяву. Її форму чиновники також уже затвердили наказом Мінпромполітики від 29.08.2013 р. № 4.

Цими наказами було затверджено й інші форми, необхідні для реалізації вимог Закону України «Про утилізацію транспортних засобів» від 04.07.2013 р. № 421-VII. Нагадаємо, що детально про нього ми писали в газеті «Податки та бухгалтерський облік», 2013, № 68, с. 16.

Названі вище накази наберуть чинності з дати їх офіційного опублікування. На момент підготовки номера їх ще офіційно не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі