Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Як звітувати про використання РРО при переході на електронну звітність?

Редакція ПБО
Новини

Як звітувати про використання РРО при переході на електронну звітність?

Київські податківці повідомили (kyiv.minrd.gov.ua/media-ark/news-ark/111091.html), як подавати звітність із РРО при переході на подання інформації дротовими та бездротовими каналами зв’язку, у тому числі в середині місяця.

Так, у період до підключення до Системи (персоналізації) суб’єкт подає звіт за формою № ЗВР-1 до 15 числа місяця, наступного за звітним. Після підключення до Системи, тобто за період, наступний після місяця, в якому проведено персоналізацію, припиняється подання паперової звітності та контрольно-звітна інформація передається в електронному вигляді до Системи зберігання та збору даних РРО.

За місяць, у якому здійснено підключення до Системи (персоналізації), суб’єкт господарювання у строк до 15 числа наступного місяця подає звіт за формою № ЗВР-1 із зазначенням обсягів розрахункових операцій за період звітного місяця до дня проведення персоналізації та, відповідно, початку електронного звіту. Таку ж думку ми висловлювали у газеті «Податки та бухгалтерський облік», 2013, № 50, с. 45.

Детально про стан справ у сфері «електронізації» РРО-звітності на даний момент можна прочитати в редакційному коментарі до листа Міндоходів від 17.07.2013 р. № 12036/7/99-99-22-01-03-17/800 (див. «Податки та бухгалтерський облік», 2013, № 70, с. 5), а також у газеті «Податки та бухгалтерський облік», 2013, № 57.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі