Теми статей
Обрати теми

Строки введення ПДВ-спецрахунків перенесуть?

Державна фіскальна служба України

Державна фіскальна служба пішла назустріч бізнесу і пропонує відстрочити введення системи електронного адміністрування ПДВ до весни. Про це повідомляють декілька інформаційних бізнес-ресурсів.

Нагадаємо, перехід на електронне адміністрування ПДВ заплановано на 1 січня 2015 року. «Швидше за все, будемо пропонувати перенесення термінів електронного адміністрування. Ми просто фізично не встигаємо за часом. На березень або квітень 2015 року», — розповів глава ДФС Ігор Білоус.

Крім того, він не залишив пвоз уваги і від’ємне значення ПДВ. «Ми переглянемо від’ємні значення і будемо включати їх до системи», — пообіцяв Білоус. Однак поки ДФС не визначилася, будуть включені до цієї системи всі від’ємні значення сум ПДВ, заявлених до січня 2015 року, чи тільки якась їх частина. «Наскільки ми одразу включимо — 50 %, 70 % або 100 %, — будемо ще обговорювати», — зазначив глава ДФС.

Водночас ДФС відмовилася йти на компроміс щодо низки інших проблем, зокрема, у питанні самих ПДВ-рахунків.

Теги ПДВ
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі