Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Відомість розподілу чисельності працівників за 2013 рік — до 25.01.2014 р.!

Редакція ПБО
Новини

Відомість розподілу чисельності працівників за 2013 рік — до 25.01.2014 р.!

«Нещасний» Фонд нагадує, що страхувальники один раз на рік до 25 січня року, наступного за звітним, подають до робочих органів виконавчої дирекції Фонду за місцезнаходженням (місцем проживання) Відомість розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності (далі — Відомість).

Така Відомість подається за формою згідно з додатком 5 до Порядку віднесення страхувальників до класу професійного ризику виробництва з урахуванням виду їх економічної діяльності та проведення перевірок достовірності поданих страхувальниками відомостей про види економічної діяльності (у тому числі основний).

На підставі Відомості здійснюється перегляд з початку поточного року належності страхувальника до класу професійного ризику виробництва за основним видом економічної діяльності.

При зміні основного виду економічної діяльності за даними Відомості, яке спричинює зниження класу професійного ризику виробництва, Фонд перевіряє страхувальника щодо достовірності наданих ним відомостей про види економічної діяльності (у тому числі основний).

Детальніше про нюанси складання цього документа розповімо в одному з найближчих номерів нашої газети.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі