Теми статей
Обрати теми

Із сучасністю на рівних

Редакція ПБО
Інші

Із сучасністю на рівних

Час невблаганно рухається вперед. Нові технології замінюють звичні процеси. Можливо, прогрес не всім до душі — доводиться вчитися чомусь новому, змінювати підхід до усталених дій, та й узагалі перебудовувати власне світосприйняття. Утім, упоравшись із цими упередженнями, ви одразу відчуєте користь.

Зовсім недавно фахівці газети «Податки та бухгалтерський облік» провели вебінар, присвячений заповненню податкової накладної (та пов’язаних із нею документів) і форми № 1ДФ. По суті, це звичайний семінар, але проводиться в мережі Інтернет. Переваги від такого спілкування очевидні: колосальна економія часу, коштів, можливість підключитися до обговорення питань із будь-якої точки (хоч із домівки), практично необмежена кількість учасників.

У ході проведеного заходу ми отримали безліч запитань. Звісно, переважна більшість стосувалася ПДВ та ПДФО, але було чимало запитань і щодо податку на прибуток, ЄСВ, не останнє місце займали запитання, пов’язані з кримськими подіями. Кожне запитання по-своєму цікаве і буде корисним усім нашим читачам. Хотілося б опублікувати відповіді на всі запитання, але, на жаль, такої можливості немає. Проте відібрати найпопулярніші — цілком реально. Саме це ми і зробили на сторінках нашого видання. Стиль спілкування на вебінарі специфічний: чітке запитання — чітка відповідь. Так ми і підійшли до підготовки сьогоднішнього номера, відповідаючи на запитання якомога лаконічніше, не вдаючись до зайвих деталей.

Читайте, шукайте відповіді на ті запитання, які цікавлять саме вас. Разом ми подолаємо всі труднощі.

Редакція

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі