Теми статей
Обрати теми

Розірвано трудовий договір між підприємцем та працівником: як засвідчити записи до трудової?

Міністерство соціальної політики України, Міністерство юстиції України

Відтепер унесені фізичною особою до трудових книжок своїх працівників записи підтверджуються підписом посадової особи органу державної служби зайнятості незалежно від місця реєстрації трудового договору і засвідчуються його печаткою.

Раніше це робила посадова особа органу державної служби зайнятості, який зареєстрував трудовий договір. Таким чином, прив’язку до конкретного центру зайнятості скасовано.

Зазначені зміни внесено спільним наказом Мінсоцполітики та Мін’юсту від 16.09.2014 р. № 661/1541/5 до Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої спільним наказом Мінпраці, Мін’юсту та Мінсоцзахисту від 29.07.93 р. № 58.

Наказ від 16.09.2014 р. № 661/1541/5 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі