ОСББ та ЖБК відновили «неприбутковий» статус

Верховна Рада України
Законом України від 18.03.2015 р. № 263-VIII внесено зміни до п.п. 133.1.1 Податкового кодексу України, якими відновлено «неприбутковий» статус об ’єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), асоціаціям власників жилих будинків, житлово-будівельним кооперативам (ЖБК).

Встановлено, що повторне внесення до Реєстру неприбуткових організацій та установ зазначених вище організацій не вимагається, якщо вони були внесені до цього Реєстру станом на 1 січня 2015 року.

Також встановлено, що зазначені неприбуткові організації, державна реєстрація яких відбулася після 31 грудня 2014 року та до набрання чинності цим Законом, у разі внесення їх до Реєстру протягом 6 місяців з дня набрання Законом чинності вважаються такими, що внесені до Реєстру з дня їх державної реєстрації.

Закон від 18.03.2015 р. № 263-VIII набрав чинності з 10 квітня 2015 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі