Теми статей
Обрати теми

Звільнено від ПДВ імпорт і перше постачання ліків в Україні

Верховна Рада України
Парламент ухвалив Закон України «Про внесення зміни до Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з ввезення та постачання лікарських засобів та медичних виробів)» (базовий законопроект від 17.02.2015 р. № 2151).

Законом передбачено тимчасово, до 31 березня 2019 року, звільнити від ПДВ операції з ввезення на митну територію України лікарських засобів та медичних виробів та операції першого постачання лікарських засобів, медичних виробів на митній території України імпортером або виробником.

Звільнення від ПДВ застосовується, якщо ввезення та/або постачання здійснюється на підставі договорів зі спеціалізованими організаціями, що здійснюють закупівлі, перелік яких визначений Законом України «Про здійснення державних закупівель» від 10.04.2014 р. № 1197-VII, укладених на виконання угод між МОЗ та відповідною спеціалізованою організацією, яка здійснює закупівлі, у межах виконання бюджетних програм.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі