Теми статей
Обрати теми

Перенесення абонентського номера: затверджено технічні вимоги

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України
Адміністрація Держспецзв’язку наказом від 24.06.2015 р. № 355 затвердила Технічні вимоги до телекомунікаційних мереж загального користування України щодо забезпечення надання телекомунікаційної послуги перенесення абонентського номера.

Документ розроблено з метою створення сприятливих умов для впровадження операторами телекомунікацій послуги перенесення абонентського номера.

Передбачено, що перенесення абонентських номерів допускається між мережами рухомого (мобільного) зв’язку. У мережах фіксованого зв’язку перенесення абонентського номера здійснюється в межах однієї і тієї ж зони нумерації телефонної мережі.

Здійснення викликів на перенесені абонентські номери забезпечується шляхом використання локальної бази даних перенесених номерів. Така база потрібна для отримання відповідного номера маршрутування та інформації, необхідної для встановлення з’єднань із зазначеними абонентськими номерами.

Синхронізація інформації в локальній базі даних перенесених номерів, яка необхідна для надання послуги перенесення абонентського номера, здійснюється з використанням централізованої бази даних.

Наказ від 24.06.2015 р. № 355 набере чинності з дня офіційного опублікування. Документ готується до опублікування в бюлетені «Офіційний вісник України» № 61 від 11.08.2015 р.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі