Теми статей
Обрати теми

Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій» від 01.07.2015 р. № 569-VIIІ (витяг)

Верховна Рада України постановляє:

I. Пункт 296.10 статті 296 Податкового кодексу України викласти в такій редакції:

<...>

II. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.*

* Опублікування відбулося в газеті «Голос України» № 131 від 23.07.2015р. — Прим. ред.

2. Внести зміни до таких законів України**:

1) у Законі України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»:

** Зміни не публікуються, оскільки нижче наводимо зазначені ПКУ та два закони (або витяги з них) у кодифікованому вигляді з урахуванням унесених змін та доповнень цим Законом. Зміни в тексті виділено так: включені норми — напівжирним курсивом, виключеніу квадратних дужках світлим курсивом із закресленням. — Прим. ред.

<...>

2) у Законі України «Про платіжні системи тапереказ коштів в Україні»:

<...>

3. Кабінету Міністрів України:

1) у двомісячний строк з дня набрання чинності цим Законом:

розробити вимоги щодо реалізації фіскальних функцій реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для обліку операцій з приймання та переказу готівкових коштів через програмно-технічні комплекси самообслуговування;

розробити вимоги щодо реалізації фіскальних функцій реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для обліку та реєстрації операцій зкупівлі-продажу іноземної валюти;

забезпечити приведення міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність ізцим Законом;

2) до 1 вересня 2015 року затвердити Порядок здійснення органами доходів і зборів контролю за досягненням платниками єдиного податку другої і третьої груп (фізичними особами — підприємцями) обсягу доходу відповідно до пункту 296.10 статті296 Податкового кодексу України.

4. Національному банку України у двомісячний строк з дня набрання чинності цим Законом привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом.

Президент України П. ПОРОШЕНКО

м. Київ

1 липня 2015 року

№ 569-VIII

Теги РРО
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі