Теми статей
Обрати теми

Держказначейство відкрило електронні рахунки з ПДВ

Державна казначейська служба України
На виконання постанови КМУ «Деякі питання електронного адміністрування податку на додану вартість» від 16.10.2014 р. № 569 Державною казначейською службою України на підставі Реєстру платників, наданого Державною фіскальною службою України, 25 грудня 2014 року відкрито рахунки у системі електронного адміністрування ПДВ платникам податку. Про це повідомляється на сайті Держказначейства (treasury.gov.ua).

Відповідно до вимог п. 6 Порядку електронного адміністрування податку на додану вартість, затвердженого зазначеною постановою, реквізити електронного рахунку адміністрування ПДВ доводяться платникам Державною фіскальною службою України.

Нагадаємо, що Законом України від 28.12.2014 р. № 71-VIII (ср. ), зокрема, установлено: проміжок часу з 1 лютого 2015 року до 1 липня 2015 року є перехідним періодом, протягом якого реєстрація податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних здійснюється без обмеження сумою ПДВ, обчисленою за формулою з п. 2001.3 ПКУ.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі