Визначено правила надання послуг із ТО та ремонту автотранспорту

Міністерство інфраструктури України
Мінінфраструктури наказом від 28.11.2014 р. № 615 затвердило Правила надання послуг з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів.

Цей документ регулює взаємовідносини між замовником і виконавцем послуг із технічного обслуговування та ремонту колісних транспортних засобів (далі — КТЗ), їх складових частин (систем), а також вимоги щодо контролю за відповідністю наданих послуг.

Правила поширюються на суб’єктів господарювання, які надають послуги з технічного обслуговування і ремонту КТЗ та їх складових частин (систем) і на яких поширюються вимоги Технічного регламенту з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів.

Зазначено, що послуги з технічного обслуговування та ремонту КТЗ або його складових частин (систем) надаються на підставі договору про технічне обслуговування і ремонт КТЗ. Договір укладається відповідно до вимог цивільного законодавства між замовником і виконавцем (договір, наряд-замовлення, накладна, квитанція тощо).

Послуги, які надаються у присутності замовника без надання виконавцем гарантійних зобов’язань (підкачування пневматичних шин, заміна експлуатаційних рідин, діагностичні роботи без втручання у конструкцію КТЗ тощо), можуть оформлятися лише шляхом видачі документа, що підтверджує оплату робіт за надані послуги.

Наказ від 28.11.2014 р. № 615 (ср. ) набере чинності через 30 днів із дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі