Теми статей
Обрати теми

Відображення у ф. № 1ДФ сум ВЗ та ПДФО з неперсоніфікованих доходів

ДФСУ у листі від 21.01.2015 р. № 1665/7/9999-17-02-01-17 роз’яснює, що у формі № 1ДФ неперсоніфіковані доходи (проценти, виграші, призи у лотерею) відображаються загальною сумою. Також загальною сумою відображається ПДФО, утриманий з них.

Податківці також зазначили: відображення податковим агентом загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір за звітний період, передбачено у формі № 1ДФ без відображення персоніфікованих даних фізосіб — платників ВЗ.

Нагадаємо, що у діючий формі № 1 ДФ нема місця для відображення сум ВЗ та неперсоніфікованих доходів. За усними консультаціями фахівців ДФСУ, нова форма № 1ДФ знаходиться на реєстрації в Мін’юсті. До набрання чинності новою формю звітувати потрібно за старою (без згадки про суми ВЗ). Однак після того, як форму офіційно оновлять, доведеться подати уточнюючу форму № 1 ДФ. За подання уточнюючого розрахунку в цьому випадку штрафи контролери обіцяють не застосовувати.

Теги ПДФО
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі