Уточнено порядок справляння «пенсійного» збору

Кабінет Міністрів України
Кабмін постановою від 27.05.2015 р. № 331 вніс зміни до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій, затвердженого постановою КМУ від 03.11.98 р. № 1740.

Змінами визначено, як справляється «пенсійний» збір під час клеймування державним пробірним клеймом ювелірних та побутових виробів із дорогоцінних металів казенними підприємствами пробірного контролю.

Також уточнено, що фізичні особи (крім фізичних осіб, які здійснюють операції з купівлі іноземної валюти для погашення кредитів) сплачують «пенсійний» збір під час здійснення операцій з купівлі іноземної валюти у готівковій формі.

Постанова від 27.05.2015 р. № 331 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі