Теми статей
Обрати теми

Відповідаємо на запит Держфінмоніторингу

Кабінет Міністрів України
Кабмін постановою від 17.06.2015 р. № 411 затвердив Порядок подання суб’єктами господарювання, підприємствами, установами та організаціями, що не є суб’єктами первинного фінансового моніторингу, інформації на запит Державної служби фінансового моніторингу.

Документ визначає механізм подання суб’єктами господарювання, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форми власності, які не є суб’єктами первинного фінансового моніторингу (далі — суб’єкти), на запит Держфінмоніторингу інформації, пов’язаної з проведенням аналізу фінансових операцій, що стали об’єктом фінансового моніторингу, щодо осіб, які брали участь у їх здійсненні, активів таких осіб, довідок та копій документів (у тому числі тих, що містять інформацію з обмеженим доступом).

Установлено, що запити надсилаються суб’єктам у письмовій формі на офіційному бланку Держфінмоніторингу за підписом Голови цього держоргану або його заступника.

Суб’єкти, їх посадові особи зобов’язані подавати на запит Держфінмоніторингу письмову відповідь, яка повинна містити:

— номер і дату запиту Держфінмоніторингу, на який надається відповідь;

— повну та змістовну інформацію, що запитується Держфінмоніторингом, у тому числі з обмеженим доступом;

— засвідчені печаткою суб’єкта (за наявності) копії документів та необхідні довідки, які підтверджують подану відповідно до запиту Держфінмоніторингу інформацію;

— підпис посадової особи, скріплений печаткою (за наявності).

Відповідь надсилається протягом 5 робочих днів із дати отримання запиту.

Постанова від 17.06.2015 р. № 411 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі