Теми статей
Обрати теми

Затверджено новий звіт про використання води

Міністерство екології та природних ресурсів України
Мінекології України наказом від 16.03.2015 р. № 78 затвердило ф. № 2ТП-водгосп «Звіт про використання води».

Мінекології України наказом від 16.03.2015 р. № 78 затвердило ф. № 2ТП-водгосп «Звіт про використання води». Цю звітну форму подають:

1) водокористувачі, діяльність яких пов’язана із забором та/або використанням води, скиданням зворотних (стічних) вод і забруднюючих речовин (оригінал — організаціям, що належать до сфери управління Держводагентства, за місцем здійснення водокористування), — не пізніше 1 лютого наступного за звітним року;

2) платники рентної плати за спеціальне використання води разом із податковими деклараціями із зазначеної плати (копію з відміткою про одержання) — до територіального органу ДФС за місцем податкової реєстрації у строки, визначені для подання податкових декларацій із рентної плати за спеціальне використання води за IV квартал.

Наказ від 16.03.2015 р. № 78 набрав чинності з 30 квітня 2015 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі