Теми статей
Обрати теми

Очікуємо на оновлені форми звітності з ЄСВ

Міністерство фінансів України
Мінфін наказом від 14.04.2015 р. № 435 затвердив новий Порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У додатках до Порядку наведено оновлені форми звітності з ЄСВ.

Наказ від 14.04.2015 р. № 435 набув чинності з 30 квітня 2015 року. Документ офіційно опубліковано у виданні «Офіційний вісник України» № 32 від 30.04.2015 р.

Таким чином, формально звітність з ЄСВ за новими формами треба подавати вже за квітень 2015 року. Водночас, навряд чи податківці встигнуть оновити програмне забезпечення для цього. Крім того, за усними консультаціям фахівців контролюючих органів, звітність з ЄСВ за новими формами вперше будемо подавати тільки в червні за травень 2015 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі