Теми статей
Обрати теми

Базовий норматив держдивідендів — 50 %

Кабінет Міністрів України
Кабмін постановою від 22.04.2015 р. № 241 затвердив у розмірі 50 % базовий норматив відраху вання частки прибутку, що спрямовується на виплату дивідендів за результатами фінансово-господарської діяльності у 2014 році господарських товариств, у статутному капіталі яких є корпоративні права держави.

Для суб’єктів господарювання електроенергетичної галузі, щодо яких здійснюється державне регулювання цін і тарифів, та ПАТ «Державний ощадний банк України» базовий норматив затверджено у розмірі 30 %.

Суб’єктам управління корпоративними правами держави у разі невиплати до 1 липня 2015 року суб’єктом господарювання дивідендів за результатами його фінансово-господарської діяльності у 2014 році необхідно вжити заходів щодо розірвання контракту з керівником такого суб’єкта господарювання.

Постанова від 22.04.2015 р. № 241 набере чинності з дня офіційного опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі