Теми статей
Обрати теми

Слово редактора: Кожному бухгалтеру даруємо смартфон!

Дмитро Винокуров, головний редактор журналу «Податки та бухгалтерський облік»
img 1

Вітаю, друзі!

Спілкуючись з бухгалтерами, я помітив, що найчастіше ви, дорогі колеги, скаржитеся на брак часу та грошей, на те, що вам доводиться зберігати в пам’яті занадто багато інформації. Бухгалтер і справді одна з найбільш складних та відповідальних професій. Кому ще доручать стільки різноманітних завдань на одну одиницю часу? Хто ще має бути постійно в курсі законодавчих новин? Чиї професійні завдання вирішуються в режимі хронічного авралу?

А коли все валиться з рук, вибір програми для подання звітності чи пошук відповіді на своє запитання перетворюється на справжнє випробування. Тут навіть не встигаєш обзавестися нормальним смартфоном, який допоміг би в роботі.

Тоді мені спала на думку ідея: а що, коли зібрати все необхідне бухгалтеру для роботи в один комплект? Так, щоб зберегти йому і час, і гроші, і найголовніше — нервові клітини. У мене вийшло! І вам більше не потрібно ні про що турбуватися, якщо у вас є «Медовий комплект «Солодке життя бухгалтера»».

img 2

Теги податки
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі