Слово редактора: Ера електронної бухгалтерії

Дмитро Винокуров, головний редактор журналу «Податки та бухгалтерський облік»
img 1

Вітаю!

Був час, коли люди надсилали телеграми, а ще раніше користувалися голубиною поштою або чекали гінця. Ех, спокійні, схоже, були деньки...

Що говорити! Ще якихось 20 років тому основним джерелом професійної інформації для бухгалтера була газета. А серед властивих йому захворювань вказували алергію на бланкову фарбу!

Але зараз усе змінилося! Бухгалтери, як і весь світ, черпають інформацію з Інтернету. Тут важливо, щоб інформація була достовірною, щоб надавали її професіонали, щоб вона була вдало структурована і зі зручним «пошуком». Усе це про електронну версію журналу «Податки та бухгалтерський облік», що входить до «Медового комплекту «Солодке життя бухгалтера»! А ще в ній законодавча база, «гарячі» податкові новини, архів номерів журналу і готові шаблони документів!

Переконайтеся самі, озирніться довкола, Ви якраз в електронній оболонці «Податки та бухгалтерський облік»!

Виписавши «Медовий комплект «Солодке життя бухгалтера», Ви отримуєте доступ до електронної версії журналу «Податки та бухгалтерський облік» на 2016 рік.

«Медовий комплект «Солодке життя бухгалтера» – це коли все під рукою!

img 2

Замовити «Медовий комплект «Солодке життя бухгалтера»:

(057) 76-500-76

Теги журнал
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі