Теми статей
Обрати теми

І знову про пільги з податку на нерухомість

Державна фіскальна служба України
Податківці у Базі знань (категорія 106.07) зауважують, що у зв’язку зі змінами, внесеними Законом України від 14.05.2015 р. № 420-VIII до п.п. 266.2.2 Податкового кодексу України (далі — ПКУ), релігійні організації — власники об’єктів нерухомості зменшують зобов’язання з податку на нерухомість з 1 липня 2015 року (дата набуття чинності зазначеним Законом). Тобто фіскали нарешті привели свої висновки у відповідність до діючого законодавства.

Нагадаємо, що раніше у цій консультації висловлювалась інша думка: платники податку на нерухомість, які отримали пільгу за ПКУ, можуть зменшити зобов’язання з цього податку лише з моменту офіційного оприлюднення рішення органу місцевого самоврядування про внесення змін до рішення про встановлення на 2015 рік податку на нерухомість (див. «Податки та бухгалтерський облік», 2015, № 86, с. 4).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі